Thursday, March 18, 2010

MUBS

Ek eh dah mid March ek? Hehehee malas betul nak update blog...apasal entah... (buat2 tak tau...). Ahkak Lindt busy tiap2 hari nak harvest kat farmville, farm town la...nak masak2 kat cafe world lagi... mana nak bagi ikan2 makan...akuarium aje ada 7...kat FB sana tu...hehehee

Cerita yang dah dikarang separuh jalan since last year tu, belum disambung2 lagi.

Jom tengok dulu gambar2 bebe AW lah. InsyaAllah nanti me update gambar tatting. Buat last year, tapi itulah...malas nak update blog... Simple patterns aje, maklumlah saya mak budak baru belajar... Sekarang ni tak ada tat apa2. Ada juga nak try buat bebaru ni, tapi baru je nak buat AW tarik2 benang tu. So terpaksalah simpan.


AW's first visit to the zoo. Kami pun dah lama sangat tak ke zoo. Last pergi masa AN umur setahun lebih. Tahun ni AN dah nak masuk 10 thn. Bukannya jauh sangat zoo negara tu dari rumah. AW kecil lagi, belum pandai tengok animals. Dia buat hal dia aje... :-D


2 hari lepas kami pergi ke pantai Bagan Lalang, Sepang. Yang ini pun dah lama juga tak pergi. Last time pergi AN kecil lagi. Dari last year nak pergi makan seafood kat sini, tapi tak pergi2. Hari Selasa lepas, nak makan seafood punya pasal pergilah sana. Dari rumah around 4 pm. Tiba sana dalam 6 pm. Air pasang. Tapi tak bawa baju spare sebab tak ingat pun nak mandi laut...ingat nak makan aje hehehee. AW ajelah yang sentiasa ada baju spare dalam kereta tu.

Oops...gambar makanan tak ada ambil, tak ingat pun...sebab lapar sangat kut :p. Orang tak ramai walaupun cuti sekolah.

First time ke pantai. Dia tak takut pun. Bila ombak datang dia cakap ooooo...




AN kat belakang tu geram aje tak dapat mandi laut sebab tak bawa baju spare... Next time lah ya...


Posing mem besar...


p/s AW dah setahun setengah skrg ni.

4 comments:

Asmahani said...

macam best je bagan lalang ni. tak pernah sampai lagi..

Asmahani said...

err... add laa kita kat facebook.

LiNdT said...

hani, dah bertahun2 tak ke sana...rasa mcm jauh sgt...apasal la x sampai2 lg ni...hahaha. FB-dh lama request nak add hani, sebelum Mus join FB lg hehee...status pun awaiting yr confirmation... Tp today dah add kan... :)

Cia ling said...

keren gan..gabung jg ya gan main di situs poker online www.rimbapoker.com
kunjungi blog kita jg gan http://chaniaj.blogspot.com/